Derfor skal du uddelegere dine administrative opgaver

Behelpful's virtuelle assistance

Første klasses Freelancer
Førsteklasses Freelancer

Jeg hjælper selvstændige med
deres forretning, og jeg har kun
tilfredse kunder.
Du kan trygt overlade dine
opgaver og kommunikation
med dine kunder til mig.
God kundeservice er nøglen
bag enhver forretning.
Og jeg løfter den sammen med dig.

Præcis og personlig Freelancer
Præcis og personlig Freelancer

Vi starter med et uforpligtende møde, hvor jeg vil lære dig
og din forretning at kende.
Jeg vil gerne forstå
lige netop dit unikke behov,
så jeg kan tilpasse mig efter det.
Du skal have hjælp til lige præcis dét,
du har brug for.

Den bedste kundeservice
Den bedste kundeservice

Jeg får altid gode anbefalinger
– og det er der en grund til.
Jeg gør ikke noget halv-hjertet.
Jeg arbejder i din virksomhed,
som var det min egen, og jeg
behandler dine kunder,
som var det mine egne.
Mit motto er:
Jeg sælger ikke til kunden
– jeg hjælper kunden.

Klik her for at se:

Din personlige virtuelle assistent

Du får gennemtænkte og konkrete løsninger, med min hjælp og sparring

Som din VA/PA indgår vi et fleksibelt samarbejde, som er tilpasset efter dine behov. Du behøver ikke at indgå i et traditionelt ansættelsesforhold med feriepenge, pension, sygdom og andre offentlige forpligtelser, der hører til.
Med mig som din højre hånd, kan du frigøre din tid, dit overskud, så du kan fokusere og optimere din virksomhed.
Du får en fleksibel løsning, hvor du kun betaler for de timer jeg bruger på din virksomhed.

Effektivisering

Implementér nye procedurer og spar din virksomhed for yderligere personale omkostninger.

Den gennemsnitlige medarbejder spilder mellem 50% -80% af deres arbejdsdag på forkert focus og ikke-arbejdsrelaterede distraktioner. Tidsspilde er spild af penge, det er penge, der kunne forblive i din lomme blot ved at ændre den måde, du prioriterer dine opgaver på.

0%
Almindelig ansat
0%
Virtuel freelancer
Referencer

Tro ikke bare på mit ord, Se hvad andre siger

Jeg elsker at hjælpe, og jeg har et godt forhold til hver af mine kunder, og de ved altid hvor og hvordan de kan få fat på mig.

Morten

Hurtig og effektivt. Godt resultat.

Den største forandring, som Betina har givet mig, er et frisk blik på SoMe markedsføring. Det bedste ved Betinas hjælp er at jeg har været fri for at gøre det selv. Dét har givet mig overskud til andre gøremål. Jeg kan klart anbefale Betina til andre selvstændige og mindre virksomheder, der skal i gang med SoMe markedsføring. Betina har i øvrigt været let at få fat i under processen.

Morten

Forfatter
Bo Staal

Betina har gjort en stor forskel i min forretning. Samarbejdet med Betina har givet mig tid og ro til at holde fokus på at hjælpe mine egne kunder, og sælge mine produkter og ydelser. Betina har styr på tingene. Hun hjælper mig med en masse lige fra overblik, opsætning af opslag og hjemmeside og Facebookgruppe til at være min sparringspartner på forskellige processer og nye tiltag i min virksomhed. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Betina.

Bo Staal

Ejer, Staalsat
Tina Grangaard

HS Byg har samarbejdet med Betina siden 2020 og har nu fået struktur på samt en plan over, hvor ofte vi gerne vil ligge noget op på eksempelvis Facebook.

Efter jeg er kommet til HS Byg og har overtaget ansvaret for markedsføringen, har Betina været en stor hjælp i at videreføre den plan der var lavet. Samtidig er Betina en rigtig god sparringspartner i forhold til input til online markedsføring, design og opdatering af vores hjemmeside, som vi nu skal i gang med. Med Betinas assistance får vi skabt helhed og genkendelighed i det vi gør på online medier.

Tina Grangaard

HS-Byg
Få en skræddersyet 'Plan'

Hvordan BeHelpful's personlige tilgang fungerer

At komme i gang med en Virtuel Assistent for første gang, opbygge tillid og mestre kunsten i at uddelegere, er almindelige bekymringer for alle mine nye klienter.
Så min 'plan', er altid klar til at hjælpe dig i gang og at ledsage dig, efterhånden som dine krav udvikler sig.

Løsninger & priser

Vælg en fleksibel plan og få frigivet din tid til andre projekter.

Pakke 1
450,- kr./time
1-10 timer
(Ekskl. moms.)
Se betingelser nedenfor.
Pakke 2
400,- kr. /time
10-30 timer
(Ekskl. moms.)
Se betingelser nedenfor.
Pakke 3
360,- kr./time
30+ timer
(Ekskl. moms.)
Se betingelser nedenfor.

Timerne købes som et klippekort, hvor du betaler for et aftalt antal timer.
Du kan således købe f.eks. 3 timer á 450 kr. ekskl. moms pr. time.
Fakturaen faktureres forud og skal være betalt, før arbejdet begynder. Efter fakturering er det ikke muligt at ændre til et lavere eller højere antal timer. Efter aftale med dig vil evt. ekstratimer blive efterfaktureret.
Alle forudbetalte timer skal være afholdt senest ét år efter modtaget betaling.
Se generelle handelsbetingelser nederst på sitet.

Hold dig opdateret

Skriv dig op til mine inspirerende mails her?

Skriv dig op til min mail-liste her, så vil du få beskeder, når jeg har noget inspirerende nyt eller tips og tricks til dine sociale medier m.m.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.