Hej og velkommen til min side

Jeg hedder Betina.
Mit kald er at hjælpe andre med min viden og erfaring, som jeg har fået igennem de sidste 21 år på arbejdsmarkedet. Min naturlige tilgang til systemer, struktur og planlægning hjælper mig til at hjælpe andre.

Jeg lytter og støtter mine kunder og kommer med input og idéer, som hjælper mine kunder til en positiv udvikling i deres virksomhed.

Et smil kommer man langt med og jeg er en positiv person og meget loyal overfor mine omgivelser.

Jeg er effektiv og hjælper andre selvstændige med at blive det. Jeg er en system-nørd. Jeg elsker at lave systemer og sætte orden i tingene- derfor er jeg også lidt af en perfektionist.

Få ro i maven og outsource opgaver til mig

Øg din omsætning med min hjælp

Jeg så en tendens hos virksomhederne til at udlicitere opgaver istedet for at holde dem in house.
Så jeg valgte at følge med tiden.

Det bliver mere og mere brugt at ansætte freelancere.
Virksomhederne vil gerne undgå det besvær og de udgifter, der kan være forbundet med en fastansat, som fx. opsigelsesvarsler, pension, sygefravær, barsel, ferie, personalegoder m.m.

Jeg oprettede mit firma BeHelpful i oktober 2019, fordi jeg ville hjælpe selvstændige med at få mere overskud til at fokusere på deres egen forretning.

Derfor tilbyder jeg nu min hjælp som freelance SoMe Manager, video coach og teknisk support i Simplero med speciale indenfor digital markedsføring.

Giv dig selv ro i maven og uddeleger dine tidskrævende opgaver til mig.

På den måde kan du bedre få tid til at fokusere, på dét, som du brænder for og gøre hvad du helst vil. Du skal bruge din tid fornuftigt og du skal kun bruge tid på det sjove- det er dét, der holder os motiveret.

Det er ret nemt for dig at have mig som din hjælper.

Du kan jo selv prøve og se om det ikke bare lige var dét, du manglede i din virksomhed.

Jeg kommer gerne til en uforpligtende snak og forventningsafstemning.

Vil du vide mere?

Følg mig på de sociale medier