Disse virksomheder har fået

Hjælp fra BeHelpful

Rejserogifarverrentegnetjpgbillede
logo-weiss
BeHelpful har hjulpet denne kunde

Glade kunder siger

Jan Nørbjerg

Som opstartsvirksomhed var vi klar over, at vi skulle have lavet en plan og have en professionel samarbejdspartner omkring SoMe.

Fokusområderne, som Betina fra BeHelpful skulle hjælpe med, var flere følgere på Facebook med content, virksomheden generelt og ikke mindst en handlingsplan for at tilknytte brugerne til vores nyhedsbrev. Og opstarten har været en stor succes på alle 3 områder.

Betina opsatte fra starten en plan – hvad gør vi og hvad gør jeg, hvortil samarbejdet og det daglige flow spillede fra starten.

Projektledelse hvor processerne var styret af BeHelpful.

Betina var hele tiden på forkant – 14 dage foran, således materiale der skulle skaffes af os var klar.

Vi er nu klar til delvis at ”flyve” selv med mulighed for løbende kontakt og støtte fra BeHelpful.

Men uden Betinas oplæring og projektplan fra starten, var vi aldrig nået hvor vi er nu, på så kort tid og med så godt materiale.

Betina sætter sig ind i virksomheden som var det hendes egen og der er 100% styr på deadlines og projektledelsen.

De største anbefalinger herfra og ring meget gerne til undertegnede for vores oplevelser i forløbet.

Jan Nørbjerg

Direktør, StepUp Green
Christoffer

Betina har lavet en markedsføringsvideo for os – og vi blev super glade for resultatet og processen var god og professionel. Vi bruger gerne Betinas kompetencer igen!

Christoffer

Videnscenterchef, Videnscenter for automation og robotteknologi
Kirsten

Det er så befriende at kunne smide alt det, jeg ikke selv er god til, i gode hænder hos Betina. For det første bliver det så lavet med det samme OG det bliver lavet ordentligt og professionelt. På den måde kan jeg fokusere på det, jeg er god til og lade Betina laver det hun er god til.

Det er ren win-win!

Kirsten

Ejer, Develoop
Helle Frølund

Jeg vil hermed give Betina min varmeste anbefaling❤️

Betina er helt fantastisk, fleksibel og super dygtig.

Hun har styr på det hun laver og overholder altid hendes aftaler.

Hun har masser af gode ideer og er altid klar med et kærligt indspark, hvilket her har gjort det muligt for mig at lave mit første online forløb, som jeg har gået med en drøm om i fem år.

Virkelig, virkelig fra hele mit hjerte: hyr Betina som personlig assistent, det vil du ikke fortryde.

Helle Frølund

hellefroelund.dk
Bo Søgaard

“Jeg føler min virksomhed er blevet meget mere professionel på de sociale media med behelpful hjælp. De er meget behjælpelig og professionel når man har brug for hjælp, til diverse grafiske opgaver som mit firma har brug for.”

Bo Søgaard

Jysk Isoleringsteknik
Bo Staal

“Betina har gjort en stor forskel i min forretning. Samarbejdet med Betina har givet mig tid og ro til at holde fokus på at hjælpe mine egne kunder, og sælge mine produkter og ydelser.

Betina har styr på tingene. Hun hjælper mig med en masse lige fra overblik, opsætning af opslag og hjemmeside og Facebookgruppe til at være min sparringspartner på forskellige processer og nye tiltag i min virksomhed.

Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Betina.”

Bo Staal

Ejer, Staalsat
Mads Hansen
“Som nystartet virksomheds ejer var jeg efter godt 1 år ramt af problemet med tid og prioritering af tiden.
Jeg mødte tilfældigt Betina fra BeHelpful til et erhvervsmøde.
Det blev starten til et rigtig godt samarbejde.
Det var tydeligt for mig, at Betina straks ved første møde kunne fornemme hvad mine behov består af.
Input og ideer fra Betina kan klart beskrives som professionelt arbejde. Betina har meget kendskab til branchen vedr. markedsføring som er den primære hjælp jeg har brug for på nuværende tidspunkt.
Jeg kan klart anbefale Betina og BeHelpful hvis du som jeg selv, mangler et kraftigt positivt skub i retning af professionelt planlagt markedsføring.”

Mads Hansen

Paramediciner/instruktør/Indehaver, MoveToLearn
Anelise Severinsen
Jeg har arbejdet sammen med Betina stort set siden hun startede sin virksomhed. Hun har både været min VA og arbejdet sammen med mig i nogle af mine kunders SoMe opgaver. Hun er altid klar til at hjælpe, vender hurtig tilbage og laver et super godt arbejde.
Jeg ser frem til at fortsætte vores samarbejde.

Anelise Severinsen

Ejer, Stepforward
Carina Vestergaard

Betinas hjælp er GULD værd for mig.

Jeg ved jo godt at jeg skal sørge for at holde gang i flowet med opslag på mine sociale medier, men jeg er så dårlig til at få det gjort.

Betina er god til at spotte, hvad der giver mening at dele på sociale medier. Og så er det jo bare fedt at have en at sparre med om hvordan jeg lige kan gøre, når jeg skal have markedsført noget nyt.

Carina Vestergaard

Starfish Academy
Stine Fentz

“Betina hjalp mig at opsætte mine præsentationer til alle 6 moduler på mit online kursus. Vi havde en rigtig god sparring, hun var hurtig og altid på mail og telefon.

Det er rart at jeg hele tiden kan bevare overblikket med de klippekortsløsninger, hun har. Jeg havde lidt tid tilbage på mit klippekort, så da jeg flere måneder senere stod med et akut problem, tog jeg fat i hende og med kort varsel fandt hun tid til at hjælpe mig med at løse problemet.

Fleksibiliteten er bare i top og så er Betina super behagelig og altid smittende med sit gode humør. Det kan virkelig anbefales at have en optimist, der kan træde til, når det hele stikker af. Hun sætter sig hurtigt ind i nye ting og afgrænser opgaven, så jeg ved præcis, hvad jeg kan forvente. Det virker for mig og jeg er helt sikker på, det også vil virke for dig.”

Stine Fentz

Stinefentz.dk, Digital Strateg & Marketing Mentor
Tina Grangaard

HS Byg har samarbejdet med Betina siden 2020 og har nu fået struktur på samt en plan over, hvor ofte vi gerne vil ligge noget op på eksempelvis Facebook.

Efter jeg er kommet til HS Byg og har overtaget ansvaret for markedsføringen, har Betina været en stor hjælp i at videreføre den plan der var lavet. Samtidig er Betina en rigtig god sparringspartner i forhold til input til online markedsføring, design og opdatering af vores hjemmeside, som vi nu skal i gang med. Med Betinas assistance får vi skabt helhed og genkendelighed i det vi gør på online medier.

Tina Grangaard

HS-Byg
Morten

Hurtig og effektivt. Godt resultat.

Den største forandring, som Betina har givet mig, er et frisk blik på SoMe markedsføring. Det bedste ved Betinas hjælp er at jeg har været fri for at gøre det selv. Dét har givet mig overskud til andre gøremål. Jeg kan klart anbefale Betina til andre selvstændige og mindre virksomheder, der skal i gang med SoMe markedsføring. Betina har i øvrigt været let at få fat i under processen.

Morten

Forfatter
Michael Sørensen

“Betina har selvstændigt udviklet Vifa’s service og support funktion på globalt plan og med implementering at relevante IT systemer. Hun er meget afholdt af både kollegaer og kunder for hendes altid vindende smil og tålmodige hjælp. I tillæg hertil har Betina fungeret som sales supporter for vores eksterne sælgere og administreret logistikken med vores eksterne lager leverandør. Betina har derfor igennem hendes tid på Vifa, arbejdet selvstændigt og utrolig bredt med mange “bolde” i luften samtidigt. Jeg kan gi mine varmeste anbefalinger til Betina og bistår gerne med yderligere hjælp såfremt dette ønskes”.

Michael Sørensen

CEO, Vifa Denmark A/S