Referencer - BeHelpful - din personlige virtuelle assistent
Bo Søgaard

“Jeg føler min virksomhed er blevet meget mere professionel på de sociale media med behelpful hjælp. De er meget behjælpelig og professionel når man har brug for hjælp, til diverse grafiske opgaver som mit firma har brug for.”

Bo Søgaard

Jysk Isoleringsteknik
Lone

“Vi havde igennem længere tid haft en ide om at blive synlige på de sociale medier og lagt lidt billeder op en gang imellem. Men opgaven blev ofte nedprioriteret og glemt, da vi ikke lige fik tænkt os om – hvad har vi at formidle og gode historier.

Men igennem samarbejdet med Betina, har vi nu fået struktur på samt en plan over, hvor ofte vi gerne vil ligge noget op på eksempelvis Facebook. Betina har hjulpet os med flere ideer om, hvad vi kan poste og fortælle. Ved at have en plan for flere uger frem, så bliver det mere overskueligt at få taget billeder eller skrive den lille note der skal op. Vi har fået det lille skub, som gør, at vi nu holder os til planen. Og Betina er rigtig god til at få lavet spændende opslag. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Betina.”

Lone

HS-Byg
Bo Staal

“Betina har gjort en stor forskel i min forretning. Samarbejdet med Betina har givet mig tid og ro til at holde fokus på at hjælpe mine egne kunder, og sælge mine produkter og ydelser.

Betina har styr på tingene. Hun hjælper mig med en masse lige fra overblik, opsætning af opslag og hjemmeside og Facebookgruppe til at være min sparringspartner på forskellige processer og nye tiltag i min virksomhed.

Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Betina.”

Bo Staal

Ejer, Staalsat
Morten

Hurtig og effektivt. Godt resultat.

Den største forandring, som Betina har givet mig, er et frisk blik på SoMe markedsføring. Det bedste ved Betinas hjælp er at jeg har været fri for at gøre det selv. Dét har givet mig overskud til andre gøremål. Jeg kan klart anbefale Betina til andre selvstændige og mindre virksomheder, der skal i gang med SoMe markedsføring. Betina har i øvrigt været let at få fat i under processen.

Morten

Forfatter
Mads Hansen
“Som nystartet virksomheds ejer var jeg efter godt 1 år ramt af problemet med tid og prioritering af tiden.
Jeg mødte tilfældigt Betina fra BeHelpful til et erhvervsmøde.
Det blev starten til et rigtig godt samarbejde.
Det var tydeligt for mig, at Betina straks ved første møde kunne fornemme hvad mine behov består af.
Input og ideer fra Betina kan klart beskrives som professionelt arbejde. Betina har meget kendskab til branchen vedr. markedsføring som er den primære hjælp jeg har brug for på nuværende tidspunkt.
Jeg kan klart anbefale Betina og BeHelpful hvis du som jeg selv, mangler et kraftigt positivt skub i retning af professionelt planlagt markedsføring.”

Mads Hansen

Paramediciner/instruktør/Indehaver, MoveToLearn
Michael Sørensen

“Betina har selvstændigt udviklet Vifa’s service og support funktion på globalt plan og med implementering at relevante IT systemer. Hun er meget afholdt af både kollegaer og kunder for hendes altid vindende smil og tålmodige hjælp. I tillæg hertil har Betina fungeret som sales supporter for vores eksterne sælgere og administreret logistikken med vores eksterne lager leverandør. Betina har derfor igennem hendes tid på Vifa, arbejdet selvstændigt og utrolig bredt med mange “bolde” i luften samtidigt. Jeg kan gi mine varmeste anbefalinger til Betina og bistår gerne med yderligere hjælp såfremt dette ønskes”.

Michael Sørensen

CEO, Vifa Denmark A/S