Disse virksomheder har fået

Hjælp fra BeHelpful

Rejserogifarverrentegnetjpgbillede
logo-weiss
BeHelpful har hjulpet denne kunde

Glade kunder siger

Stine Fentz

Betina hjalp mig at opsætte mine præsentationer til alle 6 moduler på mit online kursus i Simplero. Vi havde en rigtig god sparring, hun var hurtig og altid på mail og telefon.

Det er rart at jeg hele tiden kan bevare overblikket med de klippekortsløsninger, hun har. Jeg havde lidt tid tilbage på mit klippekort, så da jeg flere måneder senere stod med et akut problem, tog jeg fat i hende og med kort varsel fandt hun tid til at hjælpe mig med at løse problemet.

Fleksibiliteten er bare i top og så er Betina super behagelig og altid smittende med sit gode humør.

Stine Fentz

Stinefentz.dk, Digital Strateg & Marketing Mentor
Jan Nørbjerg

Projektledelse hvor processerne var styret af BeHelpful.

Betina fra BeHelpful har hjulpet os med 3 fokusområder: flere følgere på Facebook med godt content, virksomheden generelt og ikke mindst en handlingsplan for at tilknytte brugerne til vores nyhedsbrev. Og opstarten har været en stor succes på alle 3 områder.

Betina er hele tiden på forkant – 14 dage foran, således materiale der skulle skaffes af os var klar. Uden Betinas oplæring og projektplan fra starten, var vi aldrig nået hvor vi er nu i skrivende stund, på så kort tid og med så godt materiale. Betina sætter sig ind i virksomheden som var det hendes egen og der er 100% styr på deadlines og projektledelsen. De største anbefalinger herfra.

Jan Nørbjerg

Direktør, StepUp Green
Bo Staal

Betina har gjort en stor forskel i min forretning. Samarbejdet med Betina har givet mig tid og ro til at holde fokus på at hjælpe mine egne kunder, og sælge mine produkter og ydelser. Betina har styr på tingene. Hun hjælper mig med en masse lige fra overblik, opsætning af opslag og hjemmeside og Facebookgruppe til at være min sparringspartner på forskellige processer og nye tiltag i min virksomhed. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Betina.

Bo Staal

Ejer, Staalsat
Marianne Aardalsbakke

Jeg deltog i Betinas SoMe Video Workshop og fik en fantastisk oplevelse. Jeg lærte meget om videoredigering, herunder at skabe forskellige lag på videoer såsom b-roll, tekst og musik. Betina gav os også værdifuld indsigt i, hvordan man laver mask. Den største øjenåbner var for mig at forstå, hvor vigtig træning og planlægning er for at skabe kvalitetsvideoer. Betina var en engageret og kompetent underviser med stor erfaring. Jeg kan varmt anbefale workshoppen til alle, der ønsker at forbedre deres videoredigeringsevner og skabe mere attraktivt indhold på sociale medier.

Marianne Aardalsbakke

Personlig træning og kost
Kirsten

Det er så befriende at kunne smide alt det, jeg ikke selv er god til, i gode hænder hos Betina. For det første bliver det så lavet med det samme OG det bliver lavet ordentligt og professionelt. På den måde kan jeg fokusere på det, jeg er god til og lade Betina laver det hun er god til.

Det er ren win-win!

Kirsten

Ejer, Develoop
Christoffer

Betina har lavet en markedsføringsvideo for os – og vi blev super glade for resultatet og processen var god og professionel. Vi bruger gerne Betinas kompetencer igen!

Christoffer

Videnscenterchef, Videnscenter for automation og robotteknologi
Helle Frølund

Jeg vil hermed give Betina min varmeste anbefaling❤️

Betina er helt fantastisk, fleksibel og super dygtig. Hun har styr på det hun laver og overholder altid hendes aftaler. Hun har masser af gode ideer og er altid klar med et kærligt indspark, hvilket her har gjort det muligt for mig at lave mit første online forløb, som jeg har gået med en drøm om i fem år.

Virkelig, virkelig fra hele mit hjerte: hyr Betina, det vil du ikke fortryde.

Helle Frølund

hellefroelund.dk
Tina Grangaard

HS Byg har samarbejdet med Betina siden 2020 og har nu fået struktur på samt en plan over, hvor ofte vi gerne vil ligge noget op på eksempelvis Facebook.

Efter jeg er kommet til HS Byg og har overtaget ansvaret for markedsføringen, har Betina været en stor hjælp i at videreføre den plan der var lavet. Samtidig er Betina en rigtig god sparringspartner i forhold til input til online markedsføring, design og opdatering af vores hjemmeside, som vi nu skal i gang med. Med Betinas assistance får vi skabt helhed og genkendelighed i det vi gør på online medier.

Tina Grangaard

HS-Byg
Mads Hansen
Som nystartet virksomheds ejer var jeg efter godt 1 år ramt af problemet med tid og prioritering af tiden. Jeg mødte tilfældigt Betina fra BeHelpful til et erhvervsmøde. Det blev starten til et rigtig godt samarbejde.
Det var tydeligt for mig, at Betina straks ved første møde kunne fornemme hvad mine behov består af. Input og ideer fra Betina kan klart beskrives som professionelt arbejde. Betina har meget kendskab til branchen vedr. markedsføring som er den primære hjælp jeg har brug for på nuværende tidspunkt.
Jeg kan klart anbefale Betina og BeHelpful hvis du som jeg selv, mangler et kraftigt positivt skub i retning af professionelt planlagt markedsføring.”

Mads Hansen

Paramediciner/instruktør/Indehaver, MoveToLearn
Charlotte Johnsen

Betinas SoMe Video Workshop har virkelig været en positiv oplevelse for mig. Jeg har fået en større viden om videoproduktion og hvad der er vigtigt for at skabe godt indhold på de sociale medier. Det var særligt nyt for mig at opdage de mange muligheder og at lære vigtigheden af en god planlægning. Betina var en dygtig underviser, hendes engagement og kompetence gjorde workshoppen ekstra givende. Jeg kan varmt anbefale denne workshop til alle, der ønsker at forbedre deres videoproduktionsevner på sociale medier.

Charlotte Johnsen

Klinik for fodterapi
Malene Yding

BeHelpful .. en meget stor hjælp

Med effektivitet og engagement gik Betina i krig med en ret stor mængde opgaver for Viborg HK. Hun skabte sig hurtigt et overblik og fik sat system i tingene, hvilket resulterede i, at assistancen blev særdeles værdifuld for os. Efter få måneder havde Betina arbejdet sig igennem en større mængde opgaver, samtidig med, at hun var kommet med relevante og kreative input til optimeringer.

Med Betina ombord fik jeg mere tid til at koncentrere mig om mine primære opgaver, som er salg, og hendes hjælp var medvirkende til, at vi nåede vores omsætningsmål for perioden.

 

Malene Yding

Salgschef, Viborg HK
Anelise Severinsen
Jeg har arbejdet sammen med Betina stort set siden hun startede sin virksomhed. Hun har både været min VA og arbejdet sammen med mig i nogle af mine kunders SoMe opgaver. Hun er altid klar til at hjælpe, vender hurtig tilbage og laver et super godt arbejde.
Jeg ser frem til at fortsætte vores samarbejde.

Anelise Severinsen

Ejer, Stepforward
Carina Vestergaard

Betinas hjælp er GULD værd for mig.

Jeg ved jo godt at jeg skal sørge for at holde gang i flowet med opslag på mine sociale medier, men jeg er så dårlig til at få det gjort. Betina er god til at spotte, hvad der giver mening at dele på sociale medier. Og så er det jo bare fedt at have en at sparre med om hvordan jeg lige kan gøre, når jeg skal have markedsført noget nyt.

Carina Vestergaard

Starfish Academy
Bo Søgaard

Jeg føler min virksomhed er blevet meget mere professionel på de sociale media med behelpful hjælp. De er meget behjælpelig og professionel når man har brug for hjælp, til diverse grafiske opgaver som mit firma har brug for.

Bo Søgaard

Jysk Isoleringsteknik
Morten

Hurtig og effektivt. Godt resultat.

Den største forandring, som Betina har givet mig, er et frisk blik på SoMe markedsføring. Det bedste ved Betinas hjælp er at jeg har været fri for at gøre det selv. Dét har givet mig overskud til andre gøremål. Jeg kan klart anbefale Betina til andre selvstændige og mindre virksomheder, der skal i gang med SoMe markedsføring. Betina har i øvrigt været let at få fat i under processen.

Morten

Forfatter