GLAD i låget- det bliver man med overskud - BeHelpful - din personlige virtuelle assistent
Det kræver tid at bygge et firma op...

Du får mere tid, når du har mig ved din side
til at håndtere de tidskrævende opgaver.

Overskud i mere end én forstand.

Du får et mentalt overskud med mig ved din side, fordi du meget nemmere kan fokusere på dine kerneopgaver i din forretning. Jeg hjælper dig med alle dine tidskrævende opgaver. Det giver dig en mulighed for at øge din omsætning og dermed få økonomisk overskud, fordi du dermed fokuserer på de rigtige opgaver for dig og din forretning.

Jeg er din fleksible medarbejder. Jeg arbejder kun for dig, når du har behov for det.

Modsat en fast medarbejder, så arbejder jeg som freelancer og derfor registrerer jeg den tid hvor jeg sidder og arbejder 100% dedikeret på dine opgaver. Du betaler ikke når jeg er syg, holder ferie, tager imod telefonopkald m.m.

Undersøgelser viser at den gennemsnitlige medarbejder faktisk spilder meget af sin arbejdsdag på ikke-arbejds-relateret arbejde. Faktisk bruges hele 50%-80% af deres arbejdsdag på ikke-arbejdsrelateret distraktioner.

Det er spild og tid og spild af dine penge.

0%
Almindelig fastansat medarbejder
0%
Freelance Virtuel/ Personlig Assistent (=mig)
Top egenskaber

Den bedste Virtuelle Assistent

Freelance virtuel assistent
Få kvalificeret hjælp i hverdagen efter dit eget behov

Med mig som din Virtuelle Assistent kan du fokusere på din forretning og dermed øge din omsætning